Bolivia

Fineke Janssen

Fineke ging in 1989 naar La Paz en begon meteen met hulpverlening aan verslaafden op straat. In 1992 heeft ze Misión Adulam gesticht. Er zijn huizen voor verslaafde tieners en jongeren, Mision Adulam. Fineke heeft een groot hart en ze doet het werk met een team van Boliviaanse medewerkers.

Fineke komt naar Nederland van 14 april tot 2 juli 2018. Ze zou graag velen van u ontmoeten! Afspraken voor spreekbeurten zowel zondags als door de week kunt u maken met mevr. Gerry Warta: gerry.warta@gmail.com

Zie: www.mision-adulam.nl

Dick en Therese Altena

Dick en Therese Altena werken voor weeskinderen en verlaten kinderen en hebben twee tehuizen en een kinderdagverblijf met kleuterschool in de stad Santa Cruz. Hun roeping is Jezus’ liefde laten zien aan mensen die in de marge van de maatschappij leven.

Nieuwsbrief september 2018

RedilKidsBus700
RIK 190

Rik Celie

Rik Celie is een Vlaamse arts die 26 jaar werkte in het binnenland van Bolivia en sinds 2010 tevens op Haïti om medische en pastorale hulp te geven na de aardbeving. Met de lokale teams van Doctors on Mission dragen ze Gods liefde uit door te helpen bij structurele en duurzame ontwikkeling.

Zie: Doctors on Mission

punt kn 190

Piet en Marijke Punt

Piet & Marijke Punt vertrokken in 1987 met hun gezin naar Bolivia. Daar hebben ze een kinderhuis en trainingsschool opgezet. Sinds 2006 wonen ze weer in Nederland. Ze bezoeken regelmatig Bolivia. Meer dan 70 kinderen wonen in het kinderhuis. Samen met 20 medewerkers vormen zij één grote familie. De trainingsschool in discipelschap heeft sinds haar start in 1997 meer dan 600 christen jongeren getraind.
Zie www.casadeesperanza.info