Haïti

René en Marianne Lako

Na de aardbeving in 2010 gingen René en Marianne naar Haïti. Ze wonen en werken in het dorp Sous Savanne voor de hulporganisatie Hope Force International. Ze ondersteunen het basisonderwijs en organiseren sponsorschips voor kinderen, zodat ze naar school kunnen gaan. Kinderen worden geholpen met Bijbels onderwijs en voedsel, het evangelie van Jezus met woord en daad.

Ze helpen met de herbouw van huizen van moeders, oma’s en kinderen.  René en Marianne ontvangen teams voor allerlei hulp, medische en andere activiteiten.

Voor meer informatie zie: www.lakomission.com

jw350

Johan en Wilcie Smoorenburg

In 1981 begon Johan Smoorenburg, uit het niets, met de bouw van het kinderdorp Bon Repos, op Haïti. In eerste instantie met de hulp van EO Metterdaad. In Bon Repos wonen inmiddels 150 kinderen en gaan er 500 naar school. Er is een bloeiende kerkelijke gemeente, een school, een bejaardenhuis en een vormingscentrum.

Johan Smoorenburg komt naar Nederland van 6 – 27 oktober. Wilt u Johan uitnodigen voor uw gemeente, school of vereniging, dan kunt u contact opnemen via info@hartvoorhaiti.nl

Voor meer informatie zie: www.hartvoorhaiti.nl